Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primarul Târgoviştei, un fel de Cuza Vodă al timpurilor noastre

DÂMBOVIŢA: Primarul Târgoviştei, un fel de Cuza Vodă al timpurilor noastre 

cristi stan vizite centre sociale

Cristian Stan – primarul interimar al municipiului Târgovişte este hotărât să schimbe multe lucruri la nivelul administraţiei pe care o conduce. Şi cum niciun consilier, oricât de profesionist ar fi, nu te poate ajuta mai mult decât constatarea proprie, edilul a hotărât să întreprindă vizite inopinate la nivelul direcţiilor din subordinea Primăriei. Luni – 16 martie, Cristian Stan a mers în două centre sociale din Târgovişte, convins că, la nivelul municipiului, se poate dezvolta, cu implicare, pricepere şi perseverenţă, un sistem de asistenţă socială care să răspundă provocărilor complexe din acest domeniu.

„Cred cu tărie că activitatea de asistenţă socială reprezintă o componentă esenţială a serviciilor publice pe care administraţia locală trebuie să le ofere, în condiţii însă de responsabilitate bugetară şi strictă gestiune financiară”, a postat primarul Târgoviştei pe pagina sa oficială de facebook.

cristi stan vizite centre sociale 1Săptămâna trecută, Cristian Stan a solicitat audit financiar la Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Târgovişte, întrucât s-a constatat un minus de peste 2,5 milioane de lei în buget. Potrivit edilului, urmează la rând Clubul Sportiv Municipal. Oricum, până la definitivarea controalelor, toate chetuielile celor două direcţii vor fi autorizate de către directorul economic al Primăriei Municipiului Târgovişte – Dana Popa.

Primarul Târgoviştei a mai spus că, după ce va analiza rapoartele diriginţilor de şantier desemnaţi pe cele două Proiecte Integrate de Dezvoltare Urbană (PIDU-uri), care au termen de predare date de 20 martie, va decide dacă se impune un audit tehnic şi financiar şi în ceea ce priveşte aceste investiţii.

Adaugă un Comentariu

*