Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primarul Târgoviştei vorbeşte despre acţiuni de tip mafiot în cazul maşinii de ecarisaj incendiate

DÂMBOVIŢA: Primarul Târgoviştei vorbeşte despre acţiuni de tip mafiot în cazul maşinii de ecarisaj incendiate 

ecarisaj 1

Poliţiştii dâmboviţeni vor avea o sarcină dificilă, aceea de a depista persoanele care se fac vinovate de incendierea maşinii de ecarisaj aflată în gestiunea Direcţiei de Salubritate a Primăriei Târgovişte.

Autovehicolul cu ajutorul căruia lucrătorii hingheri adunau cânii fără stăpân de pe strazile municipiului se afla în curtea Serviciului de Salubritate în noaptea de sâmbătă spre duminică, când, în jurul orei 03:40, persoane necunoscute au pătruns în incinta unităţii, s-au apropiat fără probleme de parcul auto şi au turnat benzină, peste partea din spate a maşinii. Din fericire cabina autovehiculului a fost scăpată din ghearele focului. Primarul Cristian Stan consideră că asistăm la un gest de tip mafiot, gândindu-se la modul de operare al intruşilor.

„Un gest de o gravitate extremă, care reclamă luarea unor măsuri drastice”, a declarat Cristian Stan.

ecarisaj 2Edilul speră ca Poliţia să-i depisteze rapid pe făptaşi. Stan nu a vrut să facă speculaţii cu privire la presupuşii vinovaţi, lăsându-i pe oamenii legii, prin metode specifice, să-i descopere pe piromani. Oricum, primarul interimar crede că este vorba de un gest de intimidare a reprezentanţilor Serviciului de Salubritate care au misiunea ingrată, dar utilă, de a strânge din oraş câinii vagabonzii.

Cristian Stan a mai declarat că va pune la dispoziţia organelor de anchetă toate informaţiile solicitate, plus o înregistrare video din noaptea nenorocirii realizată de o cameră montată la Municipal Construct.

Primarul a dat de înţeles că gestul criminal a aparţinut unui aşa-zis iubitor de animale, din moment ce a afirmat că, acum două săptămâni, hingherii au fost bătuţi pe stradă în timp ce capturau câini.

ecarisaj 3

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Primarul Târgoviştei vorbeşte despre acţiuni de tip mafiot în cazul maşinii de ecarisaj incendiate

 1. moshu49

  ptiu, drace!
  o acţiune de tip „mafiot” care seamănă izbitor cu acţiunea de tip „legionar” (Iliescu ştieee…!): marea diversiune „incendierea autobuzelor” din Piaţa Universităţii, 13 iunie 1990.
  oprobiul trebuie direcţionat ca cineva să poată pescui în voie în ape tulburi. :(
  mai răsfiraţi, băieţi, mai răsfiraţi!

   
 2. Fara Maidanezi

  Vinovatii vor fi gasiti cit de curind si vor raspunde in fara legii plus masina distrusa care costa destul de mult . Metodele astea de intimidare sunt expirate iar eutanasierea maidanezilor va continua pana la disparitia ultimului picior de caine in libertate .

   

Adaugă un Comentariu

*