Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 29, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Principele Radu vine la Târgovişte pentru a-şi prezenta volumul „Regalitatea, astăzi”

DÂMBOVIŢA: Principele Radu vine la Târgovişte pentru a-şi prezenta volumul „Regalitatea, astăzi” 

casa regala tulcea slobozia

Luni, 25 aprilie 2016, de la ora 17:30, Alteța Sa Regală Principele Radu al României va prezenta la Târgovişte, la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu”, volumul „Regalitatea, astăzi”, apărut la Curtea Veche Publishing.

Cartea privește din perspectivă istorică și europeană atât situația monarhiei ca formă de guvernământ, cât și Casa Regală ca instituție. Cititorii pot afla din aceste pagini detalii inedite despre legăturile Casei Regale a României cu celelalte case regale din Europa și, de asemenea, despre cele mai importante evenimente istorice care s-au petrecut în țara noastră, în ultimii 150 de ani – de când datează monarhia română.

În cadrul evenimentului, va fi prezentat şi volumul „Margareta. Mărturia unui sfert de veac regal”, semnat de Sandra Gătejeanu-Gheorghe, director de protocol al Casei Regale a României. Cartea comprimă cei douăzeci şi cinci de ani de ani în fapte reprezentative ale Principesei Moștenitoare, consemnări ale bogatei sale activități de binefacere şi contribuţia la dezvoltarea instituţională şi culturală a României.

Adaugă un Comentariu

*