Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Printre mărţişoare şi flori, poliţiştii le aplică femeilor amenzi pe bune!

DÂMBOVIŢA: Printre mărţişoare şi flori, poliţiştii le aplică femeilor amenzi pe bune! 

Pe 1 şi 8 martie, poliţiştii le oferă doamnelor mărţişoare şi flori, dar nu uită nici de amenzi

Miercuri – 4 martie, oamenii legii din Dâmboviţa au prins în trafic o femeie care transporta cu maşina 900 de trandafiri, 500 de lalele şi 32 de ghivece cu flori pentru care nu deţinea documente justificative de provenienţă. Florile urmau să fie comercializate în municipiul Târgovişte. „Întreprinzătoarea” a fost sancţionată contravenţional pentru activităţi comerciale ilicite şi a rămas şi fără 4.400 de lei, reprezentând contravaloarea florilor.

În arest pentru contrabandă cu ţigări şi alcool

Un bărbat de 47 de ani din comuna Niculeşti, judeţul Dâmboviţa, a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, după ce oamenii legii au găsit acasă la acesta 1.120 de ţigarete şi 40 de litri de alcool pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă. De asemenea, poliţiştii au indisponibilizat şi 6.000 de lei, sumă susceptibilă a proveni din activităţi ilicite.

alcool si tigari

Adaugă un Comentariu

*