Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Problematica vârstei a treia va fi dezbătută cu furnizorii de servicii sociale

DÂMBOVIŢA: Problematica vârstei a treia va fi dezbătută cu furnizorii de servicii sociale 

centrul cultural pucioasa

Miercuri – 9 martie 2016, Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „OMENIA” București și Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Speranța” Pucioasa organizează, de la ora 09:30, în parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii şi Opportunity Associates România, o dezbatere ce are rolul de a consolida comunicarea dintre furnizorii de servicii sociale privaţi şi cei publici pentru dezvoltarea de politici publice coerente pentru persoanele vârstnice.

Evenimentul “Vârsta a treia – prioritate pe agenda publică locală” va avea loc la Centrul Cultural „A.I. Brătescu Voinești” din Pucioasa.

Cu acest prilej, vor fi prezentate exemple de bune practici, din sectorul public sau non-profit, în domeniul serviciilor pentru vârsta a treia la nivel local, vor fi discutate diversele probleme cu care se confruntă furnizorii de servicii sociale pentru vârstnici, din județul Dâmbovița, și vor fi propuse soluții de rezolvare a acestora.

Adaugă un Comentariu

*