Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Problemele de la Mătasaru nu se vor rezolva curând, fiindcă sunt… prea multe!

DÂMBOVIŢA: Problemele de la Mătasaru nu se vor rezolva curând, fiindcă sunt… prea multe! 

drum matasaru 1

Sătenii din Odaia Turcului, comuna Mătăsaru, au iniţiat zilele trecute un protest în mediul online faţă de neimplicarea autorităţilor în rezolvarea problemelor de infrastructură cu care se confruntă. Oamenii au ajuns la concluzia că, la Mătasaru, sunt cele mai proaste drumuri din judeţ şi nu mai sunt dispuşi să aştepte. S-au săturat de promisiuni!

CITEŞTE ŞI: „Odaia Turcului, în noroi până la gât! Oamenii protestează împotriva administraţiei locale”

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu a precizat că situaţia de la Mătăsaru nu se poate rezolva curând, întrucât problemele sunt prea multe, iar resursele sunt limitate. Şeful judeţului a accentuat că nu s-ar fi ajuns aici dacă edilii de la Mătăsaru ar fi fost sprijiniţi cu fonduri în perioada 2005-2011. Nu s-a întâmplat aşa, iar acum oamenii suferă!

„Anul trecut, am dus la Mătasaru peste 100 de miliarde de lei vechi. Este o sumă importantă, însă nevoile localităţii sunt prea mari. Sunt aproape 100 de kilometri de drumuri principale. dacă înmulţiţi cu 7 miliarde, aflaţi care sunt ne voile acestei comune la capitolul infrastructură rutieră. Nu pot duce toţi banii judeţului într-o singură comună”, a explicat Adrian Ţuţuianu.

În ceea ce priveşte reclamaţia sătenilor cum că grădiniţa inaugurată de ministrul Educaţiei în luna octombrie 2014 nu este nici acum funcţională, şeful judeţului spune că oamenii se află într-o gravă eroare. Grădiniţa funcţionează!

Sătenii din Odaia Turcului vor organiza mâine, 5 februarie, un protest în faţa Primăriei Mătăsaru. 

Adaugă un Comentariu

*