Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 27, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Percheziţii la cabinetul reputatului avocat Danil Matei. I se trage de la clienţii apăraţi!

DÂMBOVIŢA: Percheziţii la cabinetul reputatului avocat Danil Matei. I se trage de la clienţii apăraţi! 

FOTO ARHIVĂ / LIVIU ADASCALITEI / MEDIAFAX

Avocatul Danil Matei din Baroul Dambovita, fost jurisconsult si judecator, doctor în drept, care se declară a fi „profund antipatic si dezagrabil lucrătorilor politiei judiciare si procurorilor”, s-a trezit cu mascatii si procurorii in casa, dar si in sediul cabinetului sau de avocat, prezentandu-i-se un mandat de perchezitie ce avea ca scop ridicarea de documente, caculatoare, laptopuri, hard-disk-uri si agende personale – scrie Lumea Justiţiei. Toate obiectele ridicate de procurori in urma perchezitiei aveau rolul de a arata „indicatiile” pe care Danil Matei, in calitate de avocat, le-ar fi dat unor clienti ce urma a fi audiati de catre o autoritate fiscala.

Danil Matei a transmis o scrisoare Uniunii Naţionale a Barourilor din România prin care solicita confraţilor săi să adopte o reactie „impotriva practicii organelor de urmarire penala, care fac doar lozinci sterile din dispoziile legale imperative privind exercitiul profesiei de avocat”.

CITEŞTE MATERIALUL INTEGRAL PE LUMEA JUSTIŢIEI

3 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Percheziţii la cabinetul reputatului avocat Danil Matei. I se trage de la clienţii apăraţi!

 1. moshu49

  ăsta-i „statul de drept” în care și eu trăiesc, maestre
  că ți-a intrat în casă nu mai e… „de drept”?
  ghinion, cum ar zice Herr-ul de la Cotroceni 😉

   
 2. Andrei pascu

  Mai lsati-ne cu avocatul asta de nimic! De ce este suparat ? Justitia nu se face pentru toti? El este scutit?

   
 3. Mihu

  Sa vezi tu, Andrei Pascu, cum o sa fie cand vei fi in belea iar avocatul tau o sa fie calcat de mascati si or sa i se ia materialele necesare apararii tale si o sa i se reproseze faptul ca te-a invatat cum sa te aperi. Chiar daca azi esti un nobody, poate devii vreodata vreo tinta si o sa vezi cu totul alti ochi o situatie de genul asta. De nimic avocatul si profesorul universitar Matei Danil? Wtf? Cine zice asta? Pe tine ce te recomanda?

  Moshu49, problema este ca legea spune clar ca relatia dintre avocat si client este confidentiala. Problema se umfla si mai tare cand procurorilor li se falfaie de ce zice legea si o fac ei pe a lor, dupa capul lor. Represiune agresiva si cu sarg stahanovist.

  Ne putem simti in siguranta intr-un stat in care avocatii nostri sunt atacati de organele de cercetare penala pentru faptul ca isi fac datoria fata de noi, ca ne apara si ne invata cum sa ne aparam? Pai care este treaba avocatului? Nu asta? Alta?

  Bine, pai hai sa desfiintam avocatura ca vedem ca e redusa la absurd prin practici din astea gestapoviste.

   

Adaugă un Comentariu

*