Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Profesoară, prinsă în flagrant luând mită pentru a dezvălui subiectele la examenul pentru obţinerea gradului didactic II

DÂMBOVIŢA: Profesoară, prinsă în flagrant luând mită pentru a dezvălui subiectele la examenul pentru obţinerea gradului didactic II 

parchet - politie dambovita k

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară și au prins-o în flagrant pe Z.Ș., profesor în cadrul unei instituţii de învăţământ superior din Târgoviște, care a primit cu titlu de mită suma de 4.000 lei de la o denunțătoare.

În fapt, urmare unor date obținute de lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, a fost înregistrat dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. În baza ordonanțelor de delegare, lucrătorii S.J.A. Dâmbovița, cu participarea procurorului de caz, au organizat și desfășurat acțiunea de prindere în flagrant a numitei Z.Ș. care a pretins și, ulterior, a primit suma de 4.000 lei pentru a transmite candidaților subiectele la examenul pentru obținerea gradului didactic II pentru educatori.

De asemenea, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară în localitățile Bușteni și Secăria, județul Prahova. Z.Ș. a fost condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița pentru continuarea cercetărilor.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române.

Sursa: Direcţia Generală Anticorupţie

Adaugă un Comentariu

*