Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Profesorii de la ISOP, vizită de documentare la Centrul de Pregătire Jandarmi Ochiuri

DÂMBOVIŢA: Profesorii de la ISOP, vizită de documentare la Centrul de Pregătire Jandarmi Ochiuri 

exercitiu ochiuri 1

Profesorii din cadrul Institutului de Studii pentru Ordine Publică al Ministerului Afacerilor Interne au efectuat, joi – 5 martie, o vizită de documentare la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, având în vedere că se urmăreşte intensificarea colaborării între cele două instituţii pe linia pregătirii în domeniul ordinii publice, pornind de la ideea că au ce învăţa unii de la ceilalţi.

Potrivit mr. Gabriel Fotescu – purtător de cuvânt al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, delegaţia bucureşteană, condusă de directorul Institutului de Studii pentru Ordine Publică – comisarul şef dr. Grigore Stolojescu, a asistat şi la exerciţiul de antrenament pe care-l desfăşurau instructorii din Centru cu militarii din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a municipiului Bucureşti.

De asemenea, comandantul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri – maiorul Teodor Cernat le-a prezentat oaspeţilor istoria şi performanţele unităţii, iar lt. col. Victor Moloiu şi cpt. Valentin Albu – instructori în cadrul Centrului le-au vorbit despre stadiul pregătirii exerciţiului internaţional „ISTE 2015″, care va avea loc în România, în luna septembrie 2015 şi care va fi coordonat de la Ochiuri.

exercitiu ochiuri 2

Adaugă un Comentariu

*