Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Profesorul Cucui a intrat în PSD după principiul primul venit, primul servit!

DÂMBOVIŢA: Profesorul Cucui a intrat în PSD după principiul primul venit, primul servit! 

cucui

Prof. univ. dr. Ion Cucui, fostul rector al Universităţii Valahia din Târgovişte, a intrat ieri, cu patalama la mână, în rândurile social-democraţilor. Nu că profesorul universitar nu a cochetat, dintotdeauna, cu această formaţiune politică, dar acum s-a găsit nimerit momentul să facă pasul decisiv.

Conform sintagmei „PSD îţi dă puterea”, care va fi folosită în alegeri, Cucui vrea un pic de putere şi, eventual, să sprjine, prin aportul său în structurile în care va fi angrenat, educaţia şi cultura dâmboviţeană.

Totuşi, nesigur pe noua sa apartenenţă, Ion Cucui a făcut o declaraţie ciudată. Întrebat de ziarişti de ce a ales PSD, fostul rector a răspuns că au fost primii care i-au propus această implicare politică şi că, dacă iniţiativa ar fi venit mai întâi de la PNL, poate nu ar fi refuzat oferta.

În afară de Ion Cucui, îngroaşă rândurile intelectualilor din PSD Dâmboviţa maestrul Florin Georgescu şi conferenţiarul universitar Patic Paul Ciprian.

intelectuali PSD

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Profesorul Cucui a intrat în PSD după principiul primul venit, primul servit!

  1. moshu49

    las’ că-i văz io în turul doi
    sau se fac că n-au habar că vor fi două tururi? 😉

     

Adaugă un Comentariu

*