Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Profesorul Harabagiu, candidatul UNPR pentru Primăria Moreni

DÂMBOVIŢA: Profesorul Harabagiu, candidatul UNPR pentru Primăria Moreni 

harabagiu moreni

Asistăm de câteva luni, cel puţin în judeţul Dâmboviţa, la un fenomen de schimbare a polilor politicii locale, la o migrare în masă în special a membrilor PSD către UNPR, formaţiune condusă în Dâmboviţa de către Dumitru Miculescu.

Surprizele au apărut de astă dată la Moreni. Consilierul municipal Matei Robert Harabagiu, directorul Liceului Tehnologic cu profil petrol a trecut în barca UNPR. Ba mai mult, profesorul Harabagiu va fi candidatul UNPR pentru postul de primar al municipiului Moreni.

„Primăria Moreni este condusă de 25 de ani numai de PSD. M-am alăturat echipei UNPR fiindcă administraţia publică locală nu trebuie lăsată moştenire, de la un mandat la altul, aceluiaşi partid, aceluiaşi om. Sunt convins că la Moreni putem câştiga Primăria şi Consiliul Local. Vrem să aducem multe schimbări în Moreni. Aici nu a fost atras niciun investitor puternic, oraşul este cenuşiu”, a spus Matei Robert Harabagiu.

Şi lucrurile nu s-au oprit aici! Întreaga organizaţie a TSD Moreni a fost decimată de UNPR-işti. Preşedintele TSD Moreni, Nicolae Răboaie, şi vicepreşedinte la nivel de judeţ, a trecut cu întreaga conducere locală la UNPR!

Fostul lider al TSD Moreni, Nicolae Răboaie, a adus foarte multe critici conducerii PSD. Acesta a spus că ei, tinerii, nu prea s-au găsit în echipa partidului decât ca lipitori de afişe.

„La Moreni au avut o organizaţie puternică, peste 200 de tineri, dar nu am fost luaţi în considerare, am fost nebăgaţi în seamă”, a declarat Nicolae Răboaie.

Adaugă un Comentariu

*