Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Profi a deschis un supermarket în comuna Răzvad

DÂMBOVIŢA: Profi a deschis un supermarket în comuna Răzvad 

profi razvad 2

Comuna Răzvad dispune de astăzi de un supermarket! Firma Profi, care şi-a relansat conceptul de magazine, deschizând o serie de unităţi şi în mediul rural, a inaugurat la Răzvad un centru comercial de excepţie. Primarul Emanuel Spătaru şi-a dorit ca în comuna pe care o păstoreşte să existe un spaţiu de comerţ civilizat, cu de toate, pentru a contribui la crearea imaginii de aşezare civilizată, înfiinţarea unor noi locuri de muncă şi la îmbunătăţirea confortului social al populaţiei. Prin deschiderea Magazinului Profi, au apărut în comuna Răzvad 18 locuri de muncă.

profi razvad 1

La inaugurare, s-au aflat, alături de Romeo Geambaşu – administratorul companiei Profi, primarul Emanuel Spătaru, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Alexandru Oprea şi vicepreşedintele Alin Manole.

„Salutăm realizarea acestei investiţii utilă atât pentru locuitorii Răzvadului cât şi pentru cei din celelalte comune din zonă. În afară de faptul că s-au creat locuri de muncă iar viaţa oamenilor va fi mai uşoară, vom avea şi un plus de venit la bugetul local şi la cel judeţean”, a declarat Alexandru Oprea.

profi razvad 3Primarul Emanuel Spătaru a ţinut să precizeze că aducerea de investitori în Răzvad este un deziderat pe care l-a prezentat încă din campania electorală pentru alegerile locale. Acesta este primul pas, un obiectiv realizat, urmând să mai apară şi alte oportunităţi de deschidere a unor capacităţi economice care să absoarbă forţa de muncă din localitate.

profi razvad 4

„Sunt bucuros că, într-un timp aşa de scurt, am reuşit să aducem la Răzvad un investitor puternic, să contribuim astfel la dezvoltarea comunei noastre, la un trai mai bun pentru oameni. Este un prim exemplu de reuşită. Mergem mai departe şi, cu muncă, tenacitate şi susţinere de la Consiliul Judeţean, vom aşeza Răzvadul acolo unde merită, printre localităţile prospere ale judeţului Dâmboviţa”, ne-a declarat Emanuel Spătaru.

profi razvad 5Romeo Geambaşu – administratorul Profi consideră că este un început bun pentru firmă, pentru oameni, pentru dezvoltare.

„Este al cincilea magazin pe care îl deschidem într-un interval de şase luni. Îmi place să cred că în Dâmboviţa se vor întâmpla lucruri frumoase. Sunt unul dintre oamenii care crede şi speră că ţara noastră va merge bine. Vreau să mai cred că noua generaţie nu va da înapoi. Vom reuşi să creăm noi locuri de muncă, să aducem cât mai mulţi investitori în ţară”, a spus Romeo Geambaşu.

Adaugă un Comentariu

*