Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Progresiştii au… progresat! Au acum la Titu şi organizaţie, şi sediu

DÂMBOVIŢA: Progresiştii au… progresat! Au acum la Titu şi organizaţie, şi sediu 

UNPR-Titu-1 bun

UNPR Dâmboviţa şi-a propus să fie un aliat corect în relaţia cu PSD şi PC, un aliat despre care să nu se spună că a fost purtat în spate, ci mai degrabă că a contribuit la obţinerea unui scor bun în alegeri. Prin urmare, partidul a ieşit din amorţire!

Dacă până de curând UNPR era invizibil în oraşul Titu, odată cu absorţia organizaţiei PNG, situaţia s-a schimbat radical, iar în momentul de faţă progresiştii au… progresat! Partidul şi-a inaugurat zilele trecute sediul sau, cum spunea preşedintele Marian Radu, locul de unde se vor implica activ în toate planurile socio-profesionale ale oraşului Titu.

„Sunt plăcut surprins că domnul Viorel Ghiţă a cooptat în Organizaţia Titu numai oameni serioşi, oameni de calitate – adulţi, tineri şi femei”, a declarat Marian Radu, preşedintele UNPR Dâmboviţa.

Prezent la inaugurare, deputatul PSD Ionuţ Săvoiu le-a reamintit celor prezenţi că se apropie o campanie electorală foarte importantă pentru Alianţa PSD-UNPR-PC.

„Trebuie să demonstrăm că România are o opţiune de centru-stânga, că România are nevoie de susţinere la Bruxelles pentru programele noastre. Prin urmare, ne trebuie la Bruxelles europarlamentari care să se îngrijească de oameni”, a precizat Ionuţ Săvoiu.

În acest context, preşedintele UNPR Titu, Viorel Ghiţă, a promis că membrii săi de partid se vor mobiliza exemplat şi vor aduce în alegerile pentru parlamentul European cel puţin 700 de voturi pentru Alianţa PSD-UNPR-PC.

UNPR-Titu bun

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Progresiştii au… progresat! Au acum la Titu şi organizaţie, şi sediu

 1. paun

  Daca asa bate vantul.Dar sa nu ii bata vantul.
  Fripturism ? Parvenitism ? Este greu de spus.Sau poate mai multe la un loc.
  Dar,poate ,in sfarsit ,oamenii ii vor vedea.
  Din partea mea numai de bine,dar chiar dorm linistiti noaptea ?Sau poate dorm linistiti si ziua.

   

Adaugă un Comentariu

*