Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Proiecte pentru punerea în valoare a patrimoniului istoric al judeţului

DÂMBOVIŢA: Proiecte pentru punerea în valoare a patrimoniului istoric al judeţului 

adrian tutuianu 2

Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, intenţionează să acceseze fonduri europene pentru conservarea, restaurarea şi valorificarea a două obiective istorice importante, respectiv: fosta Şcoală de Cavalerie amplasată pe Bulevardul Carol I şi Curtea Domnească din Târgovişte.

Proiectele sunt deja gata urmând a fi depuse în vederea aprobării şi finanţării. Pentru Complexul Muzeal Curtea Domnească, şeful judeţului a spus că se pot obţine 5 milioane de euro. Adrian Ţuţuianu mai are în vedere demararea unor lucrări de reabilitare a sediului Consiliului Judeţean Dâmboviţa, imobil care, de la data construcţiei nu a suferit nicio modificare.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Proiecte pentru punerea în valoare a patrimoniului istoric al judeţului

  1. Esti un panglicar

    Si pana acuma ce ai facut, individule, in cultura? Sa iti raspundem noi : tu si cu acolitii tai stalisti, psihopati (indivizi care au castigat in viata lor mizerabila numai prin minciuna, furt,coruptie, turnatorie si miselie) ai sifonat fondurile dambovitene, nationale si europene , ti-ai pus in functii de conducere nebuni si neaveniti si ai promovat reclivele comuniste , turnatoare, ca pe „perspective ale omului nou”. Si acum vii ca ce vrei tu sa faci ??? Sper sa nu ajungi inca o data la putere sa faci judetul asta praf sa nu il mai scoata din mizerie generatii. Si asa ai facut destul de mult rau pentru acesti 4 ani nemernici.

     

Adaugă un Comentariu

*