Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 19, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Proiectele de apă şi canalizare de la Găeşti şi Titu intră în linie dreaptă

DÂMBOVIŢA: Proiectele de apă şi canalizare de la Găeşti şi Titu intră în linie dreaptă 

adrian tutuianu

Constructorii, consultanţii, beneficiarii şi şefii administraţiei judeţene s-au aflat luni, 14 aprilie, la aceeaşi masă, pentru a analiza stadiul implementatării proiectelor de apă şi canalizare care se derulează cu fonduri europene la nivelul localităţilor dâmboviţene. Evident, în partea a doua a discuţiilor, s-au căutat soluţii pentru remedierea problemelor apărute în timpul derulării acestor investiţii.

„Din discuții, a reieșit faptul că sunt întârzieri și probleme în modul în care Compania de Apă, constructorii, consultanții și Ministerul Mediului, prin autoritatea de implementare a proiectului, relaționează.

În prezent, s-a reușit deblocarea unuia dintre cele două proiecte aflate în întârziere mare și cu risc de neimplementare. Este vorba despre zona Găești, unde vineri, 18 aprilie, la sediul primăriei orașului, se va semna contractul «Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare Găești».

De asemenea, urmează ca, în maxim 10 zile, să se demareze procedurile de achiziție publică pentru proiectul «Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare Titu», iar la începutul lunii iulie 2014 să fie semnat contractul de lucrări”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

 

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Proiectele de apă şi canalizare de la Găeşti şi Titu intră în linie dreaptă

  1. devil

    iata ca pana la urma nu ramane doar gaura lasata de popoescu si gasca lui de mafioti închipuiti, se mai misca ceva prin judeţ. poate la va termina pe toate si va incepe si altele, ca dorinta vad ca are

     

Adaugă un Comentariu

*