Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ALEGERI: Proiectul politic al candidatului PNL pentru comuna Comişani, judeţul Dâmboviţa

ALEGERI: Proiectul politic al candidatului PNL pentru comuna Comişani, judeţul Dâmboviţa 

duta marian, PNL Comisani

Marian Duţa – candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Comişani, judeţul Dâmboviţa, vine în faţa alegătorilor cu un proiect politic gândit în detaliu, astfel încât „viaţa să fie simplă, iar oamenii să ducă un trai decent, normal, fără a fi învrăjbiţi unul împotriva altuia”.

Reporter: Cum vedeţi actuala administraţie din Comişani?

Duţa Marian: Ca pe o moşie a cuiva cu dreptul de a decide orice pentru oameni fara a intreba pe nimeni nimic. Consider ca două mandate sunt suficiente pentru oricine, fie ca vorbim de primar,consilier sau deputat iar oamenii trebuie sa inteleaga ca primenirea permanenta a clasei politice nu poate fi decat benefica.

Reporter: Ce va recomanda sa fiţi primar in Comişani?

Duţa Marian: Daca privim lucrurile prin prisma studiilor dar numai a acelora ce ţin de domeniul administratiei publice nu si altele, licenţiat in stiinte administrative si de asemenea masterand in administraţie publica de departe as putea sa abordez cu usurinta o administratie locala dar cred ca esenţa este determinata de simplul fapt ca imi iubesc localitatea natala unde am copilarit si am crescut iar dupa calatoriile prin occident am realizat ca România este casa noastra a tuturor românilor oriunde s-ar afla.

Reporter: Cum vedeţi dezvoltarea si modernizarea comunei Comişani?

Duţa Marian: Sunt atatea de spus la acest capitol incat ma voi rezuma doar la cateva aspecte. Avem două paliere de dezvoltare. Unul reprezentat de dezvoltarea pe orizontala – amenajarea reţelei de drumuri, retelei de canalizare, bransamentele de apa potabila, celalalt fiind dezvoltarea pe verticala, constand in adoptarea la nivel local a unui climat favorabil atragerii de investitori care sa creeze locuri de munca bine platite. Consider ca problema cea mai mare a noastra a tuturor in acest moment este insasi lipsa locurilor de munca bine platite.

Gandiţi-vă daca un om ar avea un loc de munca stabil si bine platit garantat acesta nu ar mai fi interest de cine conduce sau nu o comunitate pentru ca cetaţeanul insusi ar simti ca lucrurile merg in directia buna. Am mers impreuna cu echipa mea pe strazi si am ascultat doleanţele oamenilor toţi vor sa se intoarca tinerii acasa sa-si gaseasca locul aici aproape de familiile lor, populaţia din comuna noastra a imbatranit, unii m-au intrebat de ce am permis noi tinerii ca societatea noastra sa derapeze atat de grav catre un sistem corupt şi ce trebuie facut sa indreptam aceasta situatie.

Recomandarea mea este una singura sa ne unim si sa schimbam din temelie totul, oamenii trebuie sa inţeleaga ca legea este cea care trebuie respectata si nu dorinţa vreunei persoane care se afla in mod normal in slujba noastra a contribuabililor.

Reporter: Ce parere aveti de actualul primar si cum abordati perspectiva viitorului?

Duţa Marian: As fi considerat rautacios daca nu aş recunoaste realizarile actualului primar chiar daca ele au fost concentrate in ultimul an din cei 8 de mandat. Coincidenţă sau nu cu apropierea alegerilor locale oamenii vor stabili ce a fost corect si ce nu pentru ei. Ca nu toţi suntem de acord cu unele aspecte, este alta poveste, cert este ca voi continua toate lucrarile incepute, voi corecta si voi indrepta anumite erori in cadrul proiectelor aflate in derulare, voi urgenta absolut toate lucrarile astfel ca, in cel mai scurt timp, sa punem capat unor lucrari incepute cu multi ani in urma si care avem impresia ca nu se vor mai termina vreodata. In 2 ani de mandat, oamenii vor vedea ce inseamna tinereţe, vigoare, pregatire si devotamentul fata de comunitate. Cei care ma cunosc indeaproape stiu ca nu spun vorbe in vant si niciodata nu am facut altfel de cum am vorbit.

Viata trebuie sa fie simpla, oamenii trebuie sa duca un trai decent, normal, fara a fi invrajbiţi unul impotriva altuia, doar noi trebuie sa decidem pentru noi.

Material realizat de SC INCOMOD MEDIA SRL, la comanda PNL Dâmboviţa, Cod mandatar 211600042

 

Adaugă un Comentariu

*