Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Protest la Primăria Pucioasa! Şcoala „Elena Donici Cantacuzino” este tot în şantier!

DÂMBOVIŢA: Protest la Primăria Pucioasa! Şcoala „Elena Donici Cantacuzino” este tot în şantier! 

Sursa foto: politicabroastei.ro

Anul şcolar 2015-2016 a debutat cu proteste în oraşul Pucioasa, din judeţul Dâmboviţa! Nemulţumiţi din cauza faptului că proiectul de reabilitare şi modernizare cu fonduri europene nerambursabile a eşuat, părinţii, elevii şi cadrele didactice de la Şcoala nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” au pornit în marş către sediul administraţiei locale, unde au protestat mai multe zeci de minute.

Investiţia a fost se pare cu ghinion de la început, lucrările demarând cu întârziere, în luna mai 2014, în condiţiile în care contractul de finanţare a fost semnat în august 2013, iar termenul de finalizare era octombrie 2014, prelungit ulterior până în mai 2015. Pentru constructor însă, tot nu a fost suficient!

Lăsată fără acoperiş în timpul iernii trecute, şcoala arată acum şi mai rău, fiind nevoie să se refacă multe dintre lucrările executate. În acest moment, proiectul pare că nu va fi definitivat vreodată, mai ales că firma constructoare are conturile blocate de ANAF.

Sursa foto: politicabroaştei.ro

Sursa foto: politicabroaştei.ro

Adaugă un Comentariu

*