Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: PSD va merge cu năframa-n vârf de băţ la preşedintele UNPR, Dumitru Miculescu

DÂMBOVIŢA: PSD va merge cu năframa-n vârf de băţ la preşedintele UNPR, Dumitru Miculescu 

Dumitru Miculescu (stânga) - Ionuţ Săvoiu (dreapta)

PSD Dâmboviţa a ajuns se pare la disperare din cauza arsenalului politic şi mediatic scos la bătaie de către Organizaţia UNPR, altfel nu se explică de ce deputatul Ionuţ Săvoiu a ieşit cu năframa-n vârf de băţ, cerând pace între cele două formaţiuni politice.

Săvoiu a declarat că PSD a decis să trimită o scrisoare preşedintelui UNPR Dâmboviţa, Dumitru Miculescu, prin care solicită o rundă de discuţii care să aibă ca rezultantă respectarea şi în judeţul Dâmboviţa a protocolului încheiat la nivel naţional între PSD şi UNPR.

Optimist, Ionuţ Săvoiu este convins că vor fi identificate soluţii de colaborare. Rămâne de văzut dacă şi când va avea loc întâlnirea de pace dintre Dumitru Miculescu şi conducerea PSD Dâmboviţa.

„O luptă dusă dincolo de limite nu face decât să dăuneze ambelor părţi. Eu sunt încrezător că numai dialogul şi colaborarea între forţele politice pot duce societatea spre mai bine. Lupta politicianistă nu-şi are rostul. Am încredere că vom găsi cea mai bună formulă de colaborare”, a precizat… solul păcii, Ionuţ Săvoiu

Oricum, împăcarea celor două organizaţii politice dâmboviţene, acum, în preajma alegerilor, ar lăsa un gust amar electoratului şi ar crea un soi de debusolare. Dumitru Miculescu a declarat, în nenumărate rânduri, că, atâta timp cât se va afla la conducerea UNPR Dâmboviţa, nu va încheia alianţă electorală cu PSD, considerând că social-democraţii nu au făcut nimic bun pentru judeţ şi este nevoie de o schimbare. Pe de altă parte, fiecare organizaţie UNPR din ţară are libertatea de a alege dacă respectă sau nu protocolul cu PSD semnat la nivel central.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: PSD va merge cu năframa-n vârf de băţ la preşedintele UNPR, Dumitru Miculescu

  1. moshu49

    :) hopaaa, miroase a epifanie 😀 )))

     

Adaugă un Comentariu

*