Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 19, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Pucioasa, mulţi paşi înainte pe drumul spre statutul de oraş modern şi european. FOTO

DÂMBOVIŢA: Pucioasa, mulţi paşi înainte pe drumul spre statutul de oraş modern şi european. FOTO 

santier pucioasa 2

Pe marele şantier edilitar-gospodăresc deschis în oraşul Pucioasa se lucrează la foc continuu. Autorităţile promit că, într-un an de zile, singura staţiune balneo-climaterică din judeţul Dâboviţa va deveni un punct de atracţie turistică nu doar pentru români, ci şi pentru străini. De asemenea, oraşul va fi unul model în România, un loc în care oamenii vor trăi la standarde europene, o localitate cu unităţi de învăţământ model, cu infrastructură rutieră modernă şi cu toate locuinţele racordate la reţelele de apă şi canalizare.

Potrivit primarului Dănuţ Bădău, în această perioadă, se lucrează la șanțuri și rigole carosabile în Bela, pe strada Morilor muncitorii pun borduri și pregătesc terenul în vederea asfaltării, se continuă proiectul de reabilitare în Maluri (DC 8) și la Podul Tasianu. La Școala nr. 4 Elena Donici Cantacuzino se lucrează la instalația sanitară și reabilitarea termică a clădirii, iar la Școala Gimnazială Mihai Viteazul se lucrează la acoperiș (pe interiorul clădirii) și la reabilitarea termică.

„Orice lucrare presupune un șantier, așadar ne cerem scuze pentru inconvenientele create și vă solicit înțelegere căci, în final, orașul nostru va avea o nouă față, una modernă”, este apelul edilului Dănuţ Bădău.

santier pucioasa 1 santier pucioasa 3 santier pucioasa 5 santier pucioasa 4 scoala mihai viteazul pucioasa santier pucioasa 6 santier pucioasa 7

Adaugă un Comentariu

*