Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Pucioasa a pierdut un fiu destoinic, Simion Ioniţă. Dumnezeu să-l odihnească!

DÂMBOVIŢA: Pucioasa a pierdut un fiu destoinic, Simion Ioniţă. Dumnezeu să-l odihnească! 

Vestea că Simion Ioniţă s-a stins din viaţă ne-a întristat profund. În calitate de gazetari, l-am cunoscut pe nea Ioniţă prin anii 90. Am mers la Pucioasa împreună cu un alt ziarist, prieten bun de-al nostru dar şi de-al domnului Simion, Marin Stoica, şi el dus dintre noi. Se ştia cu nea Marin de la Staţiunea Pomicolă Voineşti, unde Simion Ioniţă fusese şef, şi de la fostele Sere Târgovişte.

Nea Niţă, cum îi ziceau apropiaţii, era un om destoinic, îndrăgostit de profesiunea lui, de oraş. Voia ca Pucioasa să devină o staţiune cu faimă, să fie vizitată de turişti, să vină lumea la tratament. În câteva rânduri ne-a primit la baza de tratament balnear şi odihnă pe care o conducea. Era mereu vesel, deschis, primitor, bun comunicator. Avea multe idei, schimbase total complexul pe care îl administra. Nu prea era împăcat cu democraţia, vedea că nu se mai fac lucruri bune, că este greu să rezişti în jungla capitalistă.

Suntem alături de familie pentru greaua pierdere suferită. Dumnezeu să-l odihnească!

Adaugă un Comentariu

*