Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Pucioasa, şantier în lucru! Se investeşte în apă, canalizare şi drumuri

DÂMBOVIŢA: Pucioasa, şantier în lucru! Se investeşte în apă, canalizare şi drumuri 

Pucioasa 3

2014 a transformat oraşul Pucioasa într-un adevărat şantier. Se lucrează la reţelele de apă şi canalizare, se efectuează branşamente şi, evident, se asfaltează. Investiţiile demarate de administraţia Dănuţ Bădău vor schimba radical înfăţişarea staţiunii turistice de sub Dealul Patrana.

Săptămâna aceasta a debutat cu lucrări la reţelele de apă şi canalizare pe străzile Gării şi Patrana. Totodată, în Cartierul Bela se pregătesc drumurile în vederea asfaltării, iar în Glodeni se munceşte intens pentru continuarea proiectului de modernizare a drumurilor.

Pucioasa 2

„Sperăm ca vremea să țină cu noi și să reușim să înaintăm cu lucrările, iar în curând să ne mândrim cu drumuri pe care să circulăm cu drag și toți utilizatorii să fie branșați la rețeaua de apă și canalizare. În viitorul apropiat așteptăm noi formațiuni de lucru, care vor acționa pentru construirea celor două poduri de pe pârâul Bizdidel și de asemenea, care vor începe lucrările de asfaltare și pe alte străzi urbane”, ne-a declarat Dănuţ Bădău.

Primarul orașului Pucioasa solicită şi pe această cale cetățenilor să dea dovadă de înțelegere faţă de disconfortul creat de lucrările de amenajare a drumului și în același timp îi roagă să acorde tot sprijinul pentru realizarea în bune condiții a investiţiilor de modernizare și asfaltare.

Pucioasa 1

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Pucioasa, şantier în lucru! Se investeşte în apă, canalizare şi drumuri

 1. Dann

  D-le primar si parcul Bucegi face parte din Pucioasa. Ati fost vreodata pe acolo?

   
 2. Aspida

  Sunteți în urmă cu informația…
  Marele șantier de care vorbiți a demarat anul trecut… și… vai și-amar cum arată străzile pe unde au trecut, dar n-au finalizat…

   

Adaugă un Comentariu

*