Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Raed Arafat, încântat de Centrul de comandă pentru situaţii de urgenţă

DÂMBOVIŢA: Raed Arafat, încântat de Centrul de comandă pentru situaţii de urgenţă 

centrul comanda ISU

Secretarul de stat Raed Arafat a întreprins, astăzi – 1 martie 2017, o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa pentru a stabili ultimii paşi de executat pentru punerea în funcţiune a Centrului de comandă pentru situaţii de urgenţă. Consiliul Judeţean a amenajat clădirea, în zona fostei unităţi militare de la Gară, iar Ministerul Afacerilor Interne trebuie să contribuie cu dotările specifice.

„Spaţiile sunt generoase, atât pentru activitatea curentă a Dispeceratului Integrat ISU-Ambulanţă, cât şi pentru situaţiile grave – calamităţi, dezastre. Clădirea permite o funcţionare perfectă. Mulţumim conducerii Consiliului Judeţean pentru sprijinul acordat. Mai este o problemă de conectare la curentul trifazic şi încă una de dotare. Cred că sunt soluţii pentru ele, astfel încât, în cursul acestui an, acest centru să intre în funcţiune”, a declarat Raed Arafat.

raed arafat 1Consiliul Judeţean Dâmboviţa a realizat acest proiect în contul celor 26 de hectare primite, prin Hotărâre de Guvern, în perimetrul fostei unităţi militare de la Gara Târgovişte Sud, unde urmează să fie dezvoltate mai multe investiţii: parc, stadion, locuinţe, sediu RAR, centru comercial, drum etc.

Centrul de Comandă ISU a costat aproape 4 milioane de lei, fără TVA, sumă suportată din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Recepţia finală a lucrărilor a fost semnată la începutul lunii februarie 2017.

Adaugă un Comentariu

*