Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Războiul politic dintre liderii PSD şi PNL s-a mutat în ograda Poliţiei!

DÂMBOVIŢA: Războiul politic dintre liderii PSD şi PNL s-a mutat în ograda Poliţiei! 

volintiru - tutuianu

Comandantul IPJ Dâmboviţa, comisarul şef Danil Zepişi, a declanşat o anchetă internă pentru a stabili dacă şi cine se face vinovat de scurgere de informaţii.

Totul a plecat de la Mihail Volintiru – preşedintele PNL Dâmboviţa care l-a acuzat pe Adrian Ţuţuianu – preşedintele PSD Dâmboviţa că a primit „şpagă pe factură”, întrucât a cumpărat cu 80 de lei un pistol care se vinde pe piaţa liberă cu 3.000 de lei. Pentru a-şi susţine afirmaţiile, Volintiru a pus la dispoziţia presei factura care consfinţeşte tranzacţia.

În replică, Adrian Ţuţuianu a spus că nu are nimic de ascuns, că într-adevăr şi-a achiziţionat o armă după ce locuinţa sa a fost călcată de hoţi. În ceea ce priveşte preţul, acesta este mic întrucât pistolul a fost luat de la un prieten. A mai declarat Ţuţuianu că va cere Inspectoratului General al Poliţiei Române să demareze o anchetă la nivelul IPJ Dâmboviţa, întrucât este convins că la nivelul acestei instituţii cineva se face vinovat de scurgere de informaţii, factura care a intrat în posesia lui Volintiru fiind extrasă din dosarul pentru obţinerea permisului de port armă.

Comisarul şef Danil Zepişi a precizat că va lua măsuri dure dacă se va dovedi că un poliţist a oferit informaţiile respective. Verificarea internă va lămuri aceste aspecte care dăunează grav imaginii POliţiei Dâmboviţa.

CITEŞTE ŞI: „Alegeri, şapgă şi pistoale. Vezi care este legătura!”

Adaugă un Comentariu

*