Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Recital extraordinar Ducu Bertzi, cadoul de Crăciun oferit locuitorilor din Pucioasa

DÂMBOVIŢA: Recital extraordinar Ducu Bertzi, cadoul de Crăciun oferit locuitorilor din Pucioasa 

spectacol craciun pucioasa 5

Luni, 21 decembrie, oraşul staţiune Pucioasa a fost gazda unui reuşit spectacol de Crăciun. Mentorul acestui regal muzical a fost Constantin Ana, consilier judeţean PSD şi candidat pentru postul de primar al Pucioasei.

„Ceea ce se întâmplă în această seară cred eu că va deschide o frumoasă istorie a evenimentelor de Crăciun în oraşul Pucioasa. Cred că oraşul Pucioasa, aşa trist, prăfuit şi izolat cum a fost în ultima vreme, merită un asemenea eveniment, merită să revină în centrul atenţiei, merită să aducă bucurie locuitorilor. Şi mai cred că un astfel de eveniment ne poate deconecta de la stresul cotidian şi ne poate apropia”, a spus Constantin Ana.

spectacol craciun pucioasa 2Cei peste 200 de spectatori au urmărit cu emoţie recitalul inegalabilului interpret de muzică folk Ducu Bertzi. Artistul a fost într-o vervă de zile mari, fiind antrenat în maratonul muzical, un adevărat remember pentru cei mai în vârstă, şi de spectatorii care au trăit odată cu artistul vibraţiile versului neaoş românesc, ale muzicii folk hrănită din izvoarele limpezi şi veşnice ale folclorului românesc.

La final, pentru a ţine pasul cu zilele de sărbătore pe care le trăim, Constantin Ana a făcut tuturor celor prezenţi câte un dar simbolic, urându-le totodată să aibă parte de un Crăciun fericit. Concitadinii tânărului politician au apreciat gestul organizării unui astfel de spectacol, care a trezit oraşul la viaţă,

„Nu am mai avut de multă vreme un aşa eveniment. Ne-a impresionat până la lacrimi muzica lui Ducu Bertzi. Mi-am adus aminte de nopţile de iarnă dinainte de 89, când ascultam piesele sale la radio, în emisiunea lui Adrian Păunescu – «Cenaclul Flacăra». Îi mulţumim domnului Constantin Ana pentru acest dar pe care ni l-a oferit. A fost extraordinar! Sperăm ca de anul viitor să fie primarul nostru. A pornit pe un drum bun”, ne-a mărturisit, din suflet, un localnic, la ieşirea din sala de spectacol a Centrului Cultural din Pucioasa.

spectacol craciun pucioasa 4 spectacol craciun pucioasa 3 spectacol craciun pucioasa 1

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Recital extraordinar Ducu Bertzi, cadoul de Crăciun oferit locuitorilor din Pucioasa

  1. DINUT

    am mai spus si repet ,, sotia lui ducu este apropiata de constantin ,, care vor sa mulga in continuare orasul si judetul ,, dece manipulati in acest hal !?

     
  2. Roman Magdalena

    A fost un concert minunat! Ne-am bucurat ca niste copii,am cantat odata cu artistul colinde si cantece cunoscute si indragite de noi. Ne mai dorim si altadata astfel de manifestari…Cu un an in urma( parca) ne-a incantat cu colindele sale,renumitul Stefan Hrusca. Sa tot fii puciosean…

     

Adaugă un Comentariu

*