Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Restanţieri fără vină! Problemele apar din cauza taxei de habitat

DÂMBOVIŢA: Restanţieri fără vină! Problemele apar din cauza taxei de habitat 

cristi stan

Târgoviştenii au reclamat în ultimele zile faptul că sunt furaţi cu taxa de habitat. Consilierul municipal Cristian Stan spune că oamenii i s-au plâns că, pe înştiinţările privind taxele şi impozitele locale transmise de către Primăria Târgovişte, apar cu restanţe la plata taxei de habitat, deşi au achitat-o deodată cu factura de curent.

„Cer public conducerii Serviciului Taxe şi Impozite al Primăriei Târgoivşte să gestioneze foarte atent această taxă, mai ales că, din cauza neconcordanţelor dintre baza de date a Electrica şi cea de la Primărie, sunt calculate şi accesorii bugetare – dobânzi şi penalităţi de întârziere”, a declarat Cristi Stan, preşedintele PSD Târgovişte.

Liderul Grupului PSD din Consiliul Local Târgovişte spune că problema ivită va fi discutată şi în cadrul următoarei şedinţe de lucru a forului legislativ local.

„Vom cere lămuriri clare şefului Serviciului Taxe şi Impozite cu privire la această situaţie”, a precizat Cristian Stan.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Restanţieri fără vină! Problemele apar din cauza taxei de habitat

  1. agnes erich

    Ar fi bine daca s-ar lua si masuri in acest sens. Nu este normal sa ti se aduca la cunostinta o asa zisa restanta din 2011 (in cazul personal. Este furt pe fata.

     
  2. tass

    cati bani a cheltuit primaria cu adresele trimise proprietarilor cu privire la taxa de habitat.de ce sunt pusi pe drumuri locuitorii orasului?cum vor justifica banii aruncati aiurea?

     

Adaugă un Comentariu

*