Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Reţea de apă şi drumuri asfaltate pentru confortul locuitorilor din comuna Văleni

DÂMBOVIŢA: Reţea de apă şi drumuri asfaltate pentru confortul locuitorilor din comuna Văleni 

valeni dambovita 4

Aproape toţi locuitorii satului Mesteacăn – comuna Văleni Dâmboviţa au participat în această după-amiază la inaugurarea a două investiţii vitale pentru ei: asfaltarea drumului şi introducerea apei potabile. Sunt lucrări pe care le-au cerut de ani de zile şi de care se pot bucura abia acum.

„Eu ştiu aşa: apa este viaţă, drumul – civilizaţie şi împreună înseamnă confort pentru toată lumea. Astăzi, putem şi noi să spunem că suntem oameni care avem tot ce ne trebuie”, a declarat primarul Gheorghe Lungu.

valeni dambovita 2Edilul le-a vorbit sătenilor şi despre celelalte investiţii finalizate sau aflate în faza de execuţie: asfaltare drumuri; stopare alunecări de teren şi regularizare pârâuri, prin realizarea unor praguri de fund, baraje şi apărări de mal; Centrul de zi pentru Copii; modernizare sediu de primărie şi unităţi de învăţământ etc.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu a făcut un calcul rapid care le-a arătat oamenilor că, în ultimii doi ani şi jumătate, s-au investit la Văleni Dâmboviţa peste 150 de miliarde de lei.

„Înseamnă bugetul localităţii, din taxe şi impozite de la populaţie, pe o sută de ani. Cam în atâta timp strângea comuna banii aceştia. Vă asigur că voi fi alături de dumneavoastră în continuare. Ştiu foarte bine ce mai avem de făcut la Văleni Dâmboviţa”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

valeni dambovita 3 valeni dambovita 1

Adaugă un Comentariu

*