Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 19, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Reţea de hoţi de cabluri telefonice, destructurată de poliţişti

DÂMBOVIŢA: Reţea de hoţi de cabluri telefonice, destructurată de poliţişti 

perchezitii calarasi

UPDATE
În urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă, 38 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri, în vederea continuării cercetărilor şi probarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca, la finalizarea activităţilor, să se propună măsuri legale prin Parchet.

La domiciliile suspecţilor, poliţiştii au descoperit atât unelte folosite la comiterea faptelor, cât şi bunuri provenite din săvârşirea infracţiunilor. De asemenea, în locuinţa unui bărbat a fost identificată o armă de foc, construită artizanal, fără a prezenta serie sau număr de identificare, întocmindu-se dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „deţinere, port, confecţionare, precum şi orice operaţiune privind circulaţia armelor letale, a muniţiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcţionarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept”.


În această dimineaţă, poliţiştii dâmboviţeni au efectuat 22 de percheziţii domiciliare şi 4 percheziţii la sediile a două societăţi comerciale, pe teritoriul judeţului, pentru probarea întregii activităţi infracţionale a 34 de persoane bănuite de comiterea de furturi de cabluri şi componente ale reţelelor de telefonie.

„În sarcina acestora, s-a reţinut că în perioada 2013-2014, ar fi sustras cablu telefonic, precum şi unele componente ale unor reţele de telefonie, atât pe teritoriul judeţului Dâmboviţa, cât şi în judeţele limitrofe.

La activitate participă 135 de poliţişti, sprijiniţi de 95 de jandarmi dâmboviţeni şi prahoveni”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*