Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Marea abureală sau reţeta PNL pentru câştigarea alegerilor în Târgovişte!

DÂMBOVIŢA: Marea abureală sau reţeta PNL pentru câştigarea alegerilor în Târgovişte! 

PNL, Vladu - Grozavu

După ce am criticat dispariţia din spaţiul public a liberalilor dâmboviţeni neadmis de mult, astăzi am avut o încercare de conferinţă de presă. Copreşedintele PNL Iulică Vladu a admis că au lipsit ceva timp, motivând că au avut treabă în teritoriu şi că din această pricină nu au mai avut vreme să comunice cu jurnaliştii. Scuza nu are consistenţă pentru un partid aşa de mare, care dispune de o mulţime de voci şi personalităţi ce ar fi putut înlocui absenţa principalilor lideri. Trebuia să vină astăzi şi Ludovic Orban, dar a fost reţinut la Bucureşti cu probleme. Deputatul Vladu, neatent, deşi îl avea în stânga sa pe Gabriel Grozavu, era să-l prezinte drept… Ludovic Orban.

Aşa cum de altfel ne-am obişnuit, şi temele puse în discuţie au fost desuete, fără substanţă, de parcă ar fi ieşit la rampă un partid creat ieri care încă îşi caută locul în spaţiul public. Vladu a vorbit despre moţiunea de cenzură cu o titulatură populist naivă „Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”, iar Grozavu a perorat despre ceea ce au pus la cale liberalii la Liga Aleşilor Locali desfăşurată la Braşov.

Chestiunea desemnării candidatului pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte nu a fost încă rezolvată! Cu toate astea, Iulian Vladu a promis în mod solemn că Târgoviştea va avea un primar liberal. Lucru greu de crezut, dacă ţinem cont de lipsa de mobilitate pe acest subiect, în condiţiile în care Cristi Stan, candidatul PSD, este departe…

PNL-iştii îşi mai îngreunează acţiunea de promovare a unui candidat şi prin procedurile complicate şi contraproductive pe care le aplică. Iată reţeta succesului marca PNL! Iei şase posibili candidaţi, plus 40 virtuali consilieri locali şi îi trimiţi în mod independent, din uşă în uşă, să convingă târgovişteanul că merită să fie aleşi. Apoi, te întorci la partid cu vraful de semnături şi aştepţi să vezi ce a ieşit şi din cercetarea sociologică care se realizează la top secret fără să ştie pretendenţii ce se întâmplă. Şi când se va încheia tot acest scenariu apocaliptic scoţi candidatul, de parcă ar fi nou, la ţiplă. De acest supliciu vor beneficia: Gabriel Grozavu, Gabriel Plăiaşu, Ciprian Prisăcaru, Claudiu Dumitrescu, Ion Liţă şi Ciprian Preduţ.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Marea abureală sau reţeta PNL pentru câştigarea alegerilor în Târgovişte!

 1. Cosmin

  Presa este mereu orientata catre bani. Frumos sa citesti o gramada de critici la PNL pe partea stinga si sa te uiti la reclama Hotelului Sen. Calcan (PSD) pe dreapta. Coruptie morala,ziarismul real a murit de mult.
  Schimbati meserie, in satele este o nevoi mare de Tarani.

   
  • Incomod

   Abordarea este total greşită, atâta vreme cât incomod-media.ro a criticat şi PSD, iar reclama la care vă referiţi era în acelaşi loc! Ar trebui să învăţăm să separăm lucrurile şi, mai ales, să nu ne mai grăbim să tragem concluzii…

    

Adaugă un Comentariu

*