Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » DÂMBOVIŢA: Rovana Plumb promite creşterea salariului minim pe economie cu 75 de lei semestrial

DÂMBOVIŢA: Rovana Plumb promite creşterea salariului minim pe economie cu 75 de lei semestrial 

rovana plumb

Rovana Plumb dovedeşte că este într-adevăr un om politic care s-a pliat rapid pe problematica ministerului pe care îl conduce, cu cerinţele, cu normele şi perspectivele de viitor.

Vineri, la Târgovişte, Rovana Plumb i-a asigurat pe români că viaţa le va deveni mai bună de la o zi la alta. Politicile sociale lansate de Guvernul Ponta au rolul de a diminua sărăcia, şomajul, de a stimula creearea de noi locuri de muncă, deschiderea unor oportunităţi în afaceri.

A spus Rovana Plumb că, graţie guvernării Ponta, România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană.

„Măsurile noastre vor avea ca ţintă creşterea economică cât şi îndreptarea nedreptăţilor şi asigurarea unei protecţii sociale către categoriile care au nevoie”, a precizat ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale.

Rovana Plumb i-a asigurat pe români că „niciodată, cât vom fi la guvernare, nu se va mai pune problema tăierii pensiilor sau a salariilor”.

De la 1 ianuarie 2015 se doreşte mărirea salariilor la personalul din sistemul bugetar. De asemenea, tot de anul viitor, salariul minim pe economie va creşte la 975 de lei, urmând să se majoreze semestrial cu câte 75 de lei.

„Lucrăm şi la modificarea şi completarea alocaţiei de stat pentru copii, astfel încât fiecare copil să beneficieze de o sumă de bani mai mare. Plata se va face în funcţie de vârsta copilului şi de veniturile pe care le obţine familia”, a mai spus Rovana Plumb.

Adaugă un Comentariu

*