Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 22, 2019
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: S-a dat startul violenţei! Corturile unor candidaţi au fost devastate!

DÂMBOVIŢA: S-a dat startul violenţei! Corturile unor candidaţi au fost devastate! 

cort devastat 3

Nici nu a început oficial campania electorală şi deja vectorii violenţei şi-au făcut apariţia pe străzile municipiului! Corturile de precampanie, folosite pentru strângerea de semnături ale lui Ioan Marinescu, Ciprian Prisăcaru şi Anei-Maria Nicolae au fost devastate, făcute una cu pământul. Ba mai mult, pe cel al Anei Maria Nicolae, candidată independentă pentru funcţia de primar al Târgoviştei au fost scrise şi mesaje obscene!

cort devastat 1

Nu am auzit până acum ca poliţiştii, fie ei locali sau naţionali, să fii dat de urma barbarilor. Eram convins că în această perioadă patrulele de poliţişti şi jandarmi sunt ceva mai multe, ţinând cont de faptul că patima politică le ia unora minţile. Acest prim semnal arată că o să avem o campanie electorală furtunoasă, că ne putem aştepta la tot soiul de surprize din partea celor care perorează de zor că luptă pentru binele comunităţii. Când se întâmplă astfel de lucruri, te întrebi dacă doar la fericirea şi prosperitatea noastră se gândesc. Aiurea!

cort devastat 2

 

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: S-a dat startul violenţei! Corturile unor candidaţi au fost devastate!

 1. moshu49

  să fie acesta preludiul unor primate ca la Voluntari, Ilfov?
  sînt sau nu acțiuni comandate?
  Poliție, te înhami sau tremuri în izmene? :(

   
 2. moartea

  oameni buni, sunteti nebuni?
  voi a ti mers ieri prin oras?
  a ti vazut cum batea vantul?
  nu cred ca puteti spune ca a rupt cineva corturile…mai ales ca am trecut pe acolo la diferenta de cateva zeci de minute, si am vazut cum se prabuseau din cauza vantului, ziua in amiaza mare….transmiteti candidatilor ca trebuiesc corturi de calitate buna, nu unele care se rup de la un vanticel…..

   

Adaugă un Comentariu

*