Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: S-au răsturnat cu maşina în Bucegi din cauza gheţii de pe drum!

DÂMBOVIŢA: S-au răsturnat cu maşina în Bucegi din cauza gheţii de pe drum! 

masina-rasturnata-bucegi

Doi tineri din judeţul Prahova, în vârstă de 22 şi 35 de ani, au văzut moartea cu ochii, după ce s-au răsturnat cu maşina în Bucegi. Accidentul s-a produs în zona Blana, din cauza gheţii şi a poleiului. Cei doi turişti se deplasau cu autoturismul pe traseul Contur Lac Bolboci – Padina cu intenția de a vizita obiective turistice. După ce autoturismul a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, aceştia au reuşit să iasă din maşină înainte să sosească salvatorii montani.

jandarmi-bucegi-1

Întrucât tânăra de 22 de ani acuza dureri în zona toracică şi a capului, a fost transportată de jandarmi în zona Dichiu, de unde a fost preluată de o ambulanță și condusă la spital pentru continuarea investigațiilor medicale de specialitate. Autovehiculul răsturnat a fost repus pe roți cu ajutorul unei echipe a Salvamont Dâmbovița. Acțiunea s-a încheiat după aproximativ 3 ore. Şi-atunci, mai este cazul să ne mirăm de ce poliţiştii insistă ca cele două drumuri care duc spre inima Bucegilor să rămână închise pe timpul iernii? Nu!

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Bucegi pot suna la 112 sau pot apela numerele de telefon 0749.058.037 şi 0749.034.639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Adaugă un Comentariu

*