Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: S-au răsturnat cu maşina într-un şanţ şi au plecat liniştiţi acasă!

DÂMBOVIŢA: S-au răsturnat cu maşina într-un şanţ şi au plecat liniştiţi acasă! 

Sursa foto: alba24.ro

Un accident de circulaţie s-a petrecut noaptea trecută pe un drum comunal de pe teritoriul localităţii Băleni. Un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, a pierdut controlulul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în şanţ. Se pare că bărbatul, în timp ce şofa, a avut alte preocupări care i-au distras atenţia de la drum. Impactul a dus la vătămarea corporală gravă a unui pasager şi rănirea uşoară a altui ocupant.

După producerea evenimentului nedorit, conducătorul auto şi pasagerii au plecat de la locul faptei fără încuvinţarea poliţiei, ajungând mai târziu la spital pentru investigaţii medicale. Aparatul etilotest a arătat că tânărul şofer consumase ceva băuturi alcoolice, rezultatul fiind 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Adaugă un Comentariu

*