Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: S-a trezit şi PDL! Iulian Vladu îşi apără primarul interimar de la Vulcana Pandele

DÂMBOVIŢA: S-a trezit şi PDL! Iulian Vladu îşi apără primarul interimar de la Vulcana Pandele 

iulian vladu 1

Scandalul din Consiliul Local Vulcana Pandele este departe de a se fi încheiat odată cu formarea unei noi majorităţi. S-a ajuns se pare în faza „care pe care”. După ce săptămâna trecută liderul Stângii, Adrian Ţuţuianu, a acuzat Dreapta că a ocupat ilegal o instituţie publică, iar duminică a încercat fără succes să îndrepte lucrurile, acum a venit rândul preşedintelui PDL Dâmboviţa – Iulian Vladu să iasă la atac. Potrivit acestuia, Adrian Ţuţuianu este cel care nu respectă legea şi se face vinovat de săvârşirea unui atac incalificabil la democraţie.

CITEŞTE ŞI: „Şedinţă de consiliu local cu poliţia în sală, la Vulcana Pandele”

De asemenea, Vladu susţine că Ţuţuianu a angrenat şi Instituţia Prefectului în acest act ilegal, de schimbare cu orice preț a hotărârilor majorităţii consilierilor locali de la Vulcana Pandele, într-un gest disperat de a menţine PSD la putere, cu atât mai mult cu cât la Vulcana Pandele ies la lumină o serie de ilegalităţi produse de fosta administraţie locală.

”Îi transmit domnului Adrian Ţuţuianu că voi sesiza toate organele abilitate ale statului, pentru a opri abuzurile pe care încearcă să le producă la Vulcana Pandele, dar şi în alte localităţi, unde dreapta va reuşi să creeze majorităţi în consiliile locale. Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, ar trebui să fie mai degrabă preocupat de dezvoltarea economică a judeţului şi de crearea de noi locuri de muncă, decât de jocurile politice locale. De asemenea, îi solicit prefectului să vegheze asupra respectării legii, nu să intre în jocuri politice, care să compromită definitiv instituția pe care o conduce”, a precizat Iulian Vladu.

Adaugă un Comentariu

*