Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Să fie de la soare? Deputatul Vladu cică poţi fi şef la un partid şi membru în altul!

DÂMBOVIŢA: Să fie de la soare? Deputatul Vladu cică poţi fi şef la un partid şi membru în altul! 

iulian vladu

Conferinţa de presă a preşedintelui PDL Iulian Vladu a fost ca de vară. Adică, nu s-a comunicat nimic important, ba mai mult, deputatul ne-a uimit prin unele afirmaţii cu valoare de sublime schiţe satirice. A spus Vladu că Tudrică Răducanu, consilier local, dar fără apartenenţă politică clară, şi susţinut în forul legislativ pentru că bate ca un pendul, când la stânga când la dreapta, după interes, este membru PDL. Măi, să fie! Acum, zice Vladu, e cu dreapta. A mai greşit şi el, dar este iertat. I-a venit mintea la cap.

S-a luptat Iulian Vladu cu toată presa astăzi pentru a demonstra cât de loial este Răducanu pe care s-a chinuit PDL-ul un an de zile să-l elimine din consiliul local fiincă nu mai juca corect. Acum, subit, şi-a revenit. Preşedintele Partidei Romilor are şi carnet de pedelist. Jurnaliştii au încercat să-l facă pe Vladu să înţeleagă că nu poţi fi membru în două partide, este imoral, ilegal. Degeaba. Replica preşedintelui PDL a venit ca trăznetul.

„Şi Ţuţuianu poate să devină membru în partidul nostru şi să rămână preşedinte la PSD, dacă acceptă organizaţia lui treaba asta”.

Curat murdar, coane Vladu!

Adaugă un Comentariu

*