Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Sala Sporturilor din Moreni, inaugurare cu un meci de gală!

DÂMBOVIŢA: Sala Sporturilor din Moreni, inaugurare cu un meci de gală! 

sala sport liceul petrol moreni 3

Primăria municipiului Moreni va inaugura, marţi – 5 aprilie 2016, sala sporturilor de la Liceul Tehnologic Petrol. Special pentru acest eveniment, va sosi în oraş echipa Dinamo Bucureşti, pentru un meci de gală cu echipa Clubului Sportiv Petrolul Moreni, cu începere la ora 17:00.

Construcţia sălii sporturilor de la Liceul Tehnologic Petrol Moreni a început în anul 2007, cu fonduri de la Ministerul Educaţiei, şi a fost sistată doi ani mai târziu, rămânând în stadiul de ruină până în toamna lui 2014, când s-a reuşit accesarea de fonduri europene nerambursabile. Proiectul, în valoare totală de 4,8 milioane de lei, a fost definitivat la finele anului trecut. Sala sporturilor din Moreni este a doua ca mărime din judeţul Dâmboviţa, după Polivalenta din Târgovişte.

CITEŞTE ŞI: Primăria Moreni a definitivat lucrările la sala de sport de la Liceul Tehnologic Petrol

Liceul Tehnologic Petrol Moreni are o echipă de handbal care activează în Divizia A, trei echipe de juniori înscrise în Campionatul Naţional de Handbal; şapte echipe de fotbal juniori. De asemenea, 90% din jucătorii de la Flacăra Moreni – echipa fanion a municipiului – provin tot de la Liceul Tehnologic Petrol.

afis moreni

Adaugă un Comentariu

*