Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Sandu Oprea vrea ca preşedintele executiv al PSD să fie legat de glie, nu navetist de Bucureşti!

DÂMBOVIŢA: Sandu Oprea vrea ca preşedintele executiv al PSD să fie legat de glie, nu navetist de Bucureşti! 

sandu oprea

Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Sandu Oprea, şi-a exprimat astăzi, într-un mod oarecum voalat, nemulţumirea faţă de membrii de seamă ai organizaţiei, respectiv parlamentarii care nu prea mai participă la activităţi ce ţin de munca de partid.

Sandu Oprea doreşte ca funcţia de preşedinte executiv al filialei PSD Dâmboviţa să nu mai fie atribuită unui reprezentant care stă mai mult plecat, cu treburi la Bucureşti sau aiurea, neputându-se implica eficient în chestiunile locale. În concluzie, demnitarii partidului nu vor mai putea candida pentru această funcţie. Cel care se ocupă de problemele organizaţiei trebuie să fie musai legat de glie!

Se subînţelege că vicele PSD Sandu Oprea făcea referire la senatorul Leonardo Badea, actualul preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care este ocupat cu destule lucruri La Bucureşti, dar şi de ordin extern, neavând prea mult timp la dispoziţie pentru problemele organizaţiei.

Întrebat dacă se gândeşte să candideze, la conferinţa judeţeană din luna octombrie, pentru postul de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa sau vizează tot funcţia de vicepreşedinte, sandu Oprea a spus că nu s-a decis încă, dar mai are timp să se hotărască.

Adaugă un Comentariu

*