Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA, şantier în lucru! De la nord la sud, se lucrează la infrastructură. VIDEO!

DÂMBOVIŢA, şantier în lucru! De la nord la sud, se lucrează la infrastructură. VIDEO! 

asfaltari cornesti 1

Administraţie nu se face doar în birou, ci mai ales pe teren, între oameni, pe şantierele judeţului. Că este aşa ne-a convins Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean, care, cel puţin o dată pe săptămână, inspectează lucrările de infrastructură sau alte investiţii edilitar-gospodăreşti derulate în localităţile judeţului.

La sfârşitul săptămâni trecute, reprezentanţii presei au fost invitaţi din nou într-un astfel de raid. Prima oprire, pe şantierul de reabilitare şi moderniare a clădirii unde va funcţiona în condiţii absolut europene Comisia de Expertiză Dâmboviţa. Până în luna octombrie, investiţia va fi finalizată.

De aici, s-a plecat spre Tătărani unde sunt modernizate drumurile din satele Căprioru şi Priboiu. Aproximativ 3,5 km. De asemenea, urmează să fie reabilitat şi Căminul Cultural din Gheboieni.

Mai departe, am ajuns în comuna Comişani. Consiliul Judeţean, în asociere cu administraţia locală, a reuşit să asfalteze drumul care leagă DJ 711 şi DN 71, prin satul Lazuri. De asemenea, a fost verificat şi stadiul lucrărilor la reţeaua de canalizare.

Următoarea ţintă a deplasării – Corneşti, unde, tot în asociere 50%-50%, sunt asfaltate drumurile comunale. Aproximativ 4,5 km în satul Cătunu.

asfaltari cornesti 2Ultima oprire, la intrare în comuna Potlogi, pe DN 7, în dreptul satului Pitaru. Drumul care leagă Potlogi de DN 7 a fost grav afectat, în ultimii ani, de traficul greu, generat de balastierele din zonă. Acum, se lucrează intens la reabilitarea acestei căi rutiere, absolut necesară, mai ales că face legătura cu Drumul Sudului şi Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Preşedintele Consiliului Judeţean, la sugestia primarului Nicolae Catrina, a vizitat şi Biserica Brâncovenească, unde se execută ultimele lucrări de pictură. Aşezământul bisericesc va fi unul dintre cele mai frumoase din judeţul Dâmboviţa.

VIDEO – Dâmboviţa, şantier în lucru

Adaugă un Comentariu

*