Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: „Săptămâna prevenirii criminalităţii”, mega-campanie declanşată în şcolile din judeţ

DÂMBOVIŢA: „Săptămâna prevenirii criminalităţii”, mega-campanie declanşată în şcolile din judeţ 

campanie prevenire

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa a declanşat, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar, Universitatea Valahia şi Organizaţia „Salvaţi Copii”, campania „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, acţiune care se înscrie în suita de manifestări organizate de mai mulţi ani de instituţiile implicate pentru prevenirea faptelor antisociale.

Întâlnirea dintre poliţişti, profesori, elevi şi studenţi a avut loc la sediul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din Târgovişte. Discuţiile au fost moderate de comisarul şef Danil Zepişi, inspector şef al IPJ Dâmboviţa. S-a vorbit despre prevenirea delincvenţei juvenile, despre acţiunile ce au fost întreprinse sau care trebuiesc atinse.

Sorin Ion, inspector general al Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, a precizat că în şcoli, în special la orele de dirigenţie, se desfăşoară activităţi ce ţin de prevenţie. Sorin Ion i-a asigurat pe ceilalţi parteneri participanţi la program de tot sprijinul pentru realizarea obiectivelor propuse.

Comisarul şef Ion Nicolae, şeful Poliţiei Rutiere, a insistat pentru declanşarea campaniei de prevenire a traversărilor neregulamentare, în special în zonele intens circulate. Se vor purta discuţii cu şcolarii şi se vor împărţi pliante.

Campaniile de desiminare a informaţiilor cu caracter preventiv vor fi efectuate în toate şcolile din mediul urban şi rural.

Adaugă un Comentariu

*