Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Şapte suflete au rămas sub cerul liber în toiul iernii

DÂMBOVIŢA: Şapte suflete au rămas sub cerul liber în toiul iernii 

Foto: cronica-gaestiului.ro

Necaz mare pentru o familie numeroasă din satul Obislav, comuna Corbii Mari! Şapte suflete, printre care trei copii de 9, 6 şi 3 ani, au rămas pe drumuri, după ce locuinţa lor s-a făcut scrum, scrie Cronica de Găeşti.

Dramatică este situaţia capului familiei, în vârstă de 60 de ani, care este paralizat şi neputincios. Vecinii i-au ajutat să scoată câteva lucruri din casă şi să salveze animalele. Casa este distrusă în totalitate, oamenii find nevoiţi să se adăpostească pe la neamuri.

Constantin Anghel, primarul comunei Corbii Mari, a declarat că va propune Consiliului Local marţi, 4 februarie, să acorde acestei familii un ajutor de urgenţă constând în materiale de construcţie în valoare de 10.000 de lei. Totodată, le va sugera aleşilor să facă donaţii şi în nume propriu. În plus, administraţia locală va apela şi la sponsori şi le va da acestor oameni pe care soarta i-a lovit crunt cărămidă dintr-o şcoală demolată. „Prima măsură pe care o voi lua va fi să le dau 5 metri cubi de lemne familiilor care-i găzduiesc, ca să treacă de această iarnă”.

Adaugă un Comentariu

*