Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Sârbii din Târgovişte scapă de gropanele din cartier! Primăria modernizează infrastructura rutieră

DÂMBOVIŢA: Sârbii din Târgovişte scapă de gropanele din cartier! Primăria modernizează infrastructura rutieră 

calea ploiesti targoviste

Primăria Târgovişte a demarat astăzi lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere în cartierul Matei Voievod (Sârbi). Pentru început, va fi înlocuit cu asfalt betonul turnat prin anii 90 pe Calea Ploieşti, o stradă care se transformase de-a dreptul într-o capcană pentru şoferi.

„Această investiţie va fi dublată de una nouă, pe celelalte străzi. După cum ştiţi, în şedinţa de luna trecută a Consiliului Local Municipal au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici, astfel încât, sper eu, după jumătatea acestui an, să avem lucrările destul de înaintate şi pe străzile Grădinari, Sârbilor, Legumelor”, a precizat primarul interimar Cristian Daniel Stan, care a inspexctat astăzi, împreună cu viceprimarul Cosmin Bozieru, şantierul din Cartierul Matei Voievod.

A mai spus edilul că intenţionează să acceseze fonduri europene nerambursabile, în sesiunea 2014 – 2020, pentru a dota administraţia locală cu o staţie proprie de asfalt. Abordând astfel lucrurile, municipalitatea ar putea reabilita infrastrucutra rutieră cu costuri mai reduse.

stan - bozieru

Adaugă un Comentariu

*