Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Sătenii din Lunca se pot lăuda cu un drum mai bun ca străzile de oraş

DÂMBOVIŢA: Sătenii din Lunca se pot lăuda cu un drum mai bun ca străzile de oraş 

drum lunca voinesti 4

Comuna Voineşti este una dintre puţinele localităţi care implementează cu succes, fără teamă de corecţii financiare, proiect după proiect cu fonduri europene. Primarul Dănuţ Gabriel Sandu a dovedit că munca în echipă, colaborarea cu subordonaţii şi consultarea lor în diferitele probleme administrative dau rezultate.

În Vinerea Mare, în prospera comună de pe Valea Dâmboviţei, a mai fost inaugurat, fără tăiat de panglică, un tronson de drum asfaltat, construit ca la carte, în satul Lunca. Investiţia a fost derulată prin Grupul de Acţiune Locală Valea Ialomiţei. Finanţarea realizată prin Programul Naţional de Dezvoltare Regională a fost de 600.000 de lei. DC 67 din satul Lunca arată acum mai bine decât străzile din municipiul Târgovişte. Asfalt turnat în două straturi ca-n palmă, marcaje, semnalizări, plus şanţuri betonate pe o lungime de 2,4 km şi 90 de podeţe de acces în gospodării.

Au făcut un tur la pas pentru a inspecta lucrările realizate la Lunca: preşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu; prefectul Ioan Marinescu; directorul GAL Valea Ialomiţei – Gheorghe Ana; senatorul Leonardo Badea; primari din zonă şi, bineînţeles, gazdele – edilii comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu şi Claudiu Popa.

drum lunca voinesti 2 drum lunca voinesti 3 drum lunca voinesti 1

Adaugă un Comentariu

*