Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 19, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Şcoala Coresi Târgovişte stimulează interesul profesorilor pentru formare profesională

DÂMBOVIŢA: Şcoala Coresi Târgovişte stimulează interesul profesorilor pentru formare profesională 

Foto: Realitatea TV

Şcoala Coresi din Târgovişte găzduieşte, în perioada 15-17 mai 2014, Simpozionul internaţional „Impactul formării continue asupra calităţii în educaţie, ajuns la cea de-a VI-a ediţie. Evenimentul este organizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa şi Casa Corpului Didactic şi se adresează cadrelor didactice din ţară şi din străinătate, indiferent de specializarea pe care o au.

„Acţiunea isi propune sa stimuleze interesul cadrelor didactice fata de propria formare profesionala, in scopul realizarii unei educatii de calitate si sa realizeze un schimb de experienta intre cadrele didactice participante care sa asigure imbunatatirea performantelor profesionale necesare in activitatea didactica viitoare”, se arată într-un comunicat al Şcolii Coresi din Târgovişte.

Deschiderea simpozionului va avea loc la Centrul International de Conferinte al Universitatii Valahia din Targoviste, in data de 16 mai 2014, ora 9:30, iar sustinerea lucrarilor pe sectiuni se va derula in cadrul Scolii Gimnaziale Coresi din Targoviste in aceeasi zi.

 

Adaugă un Comentariu

*