Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Şcoala Voineşti, în primele şase din judeţ după rezultatele obţinute la Evaluarea Naţională

DÂMBOVIŢA: Şcoala Voineşti, în primele şase din judeţ după rezultatele obţinute la Evaluarea Naţională 

Sursa foto: www.pressalert.ro

Bucurie în rândul cadrelor didactice, elevilor şi părinţilor din comuna Voineşti. Unitatea de învăţământ gimnazial din localitate, în urma rezultatelor obţinute la examenul de capacitate, s-a clasat pe locul şase în topul celor mai bune medii de admitere.

În faţa Şcolii din Voineşti se află unităţi de învăţământ de prestigiu din Dâmboviţa, respectiv: Colegiul Vladimir Streinu din Găeşti, Colegiile Ienăchiţă Văcărescu şi Constantin Carabella din Târgovişte; Şcoala Alexandru Brătescu Voineşti Târgovişte şi Şcoala nr. 4 Elena Donici Cantacuzino Pucioasa. Primarul comunei Voineşti, Dănuţ Gabriel Sandu, îi felicită pe profesori, elevi şi părinţi, pentru rezultatele de la Evaluarea Naţională.

„Mediile mari obţinute de copiii noştri la examenul de capacitate arată că, în Voineşti, hărnicia localnicilor merge mână în mână cu şcoală. O dovadă în plus că şi în mediul rural există interes, condiţii de studiu, cadre didactice pregătite, copii care fac performanţă”, ne-a declarat Dănuţ Gabriel Sandu.

Adaugă un Comentariu

*