Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 11, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Şcolile şi grădiniţele din Corbii Mari au scăpat de improvizaţie!

DÂMBOVIŢA: Şcolile şi grădiniţele din Corbii Mari au scăpat de improvizaţie! 

elevi corbii mari

După mulţi ani de lipsuri şi improvizaţie, instituţiile de învăţământ din comuna Corbii Mari şi-au primit copiii în condiţii bune de studiu. A fost posibil acest lucru pentru că actualul primar al localităţii, Ionuţ Bănică, a inclus educaţia în priorităţile sale. La deschiderea noului an şcolar, edilul s-a angajat în faţa copiilor, cadrelor didactice şi părinţilor că se va implica în continuare pentru modernizarea tuturor unităţilor de învăţământ din Corbii Mari.

gradinita corbii mari

„Educația creează premisele ca o societate să se dezvolte pe fundamente solide, principii corecte și oameni adevărați. Școala dezvoltă punți de legătură între oameni și contribuie inevitabil la ceea ce suntem astăzi și vom fi mâine.

Îmi doresc să parcurgem cu toții un an școlar bun, competitiv, bogat în realizări pe măsură provocărilor. Elevii să învețe și să se dedice programului școlar, dascălii să fie devotați și focusați pe ceea ce au de transmis, iar părinții să-i susțină pe copii pentru o educație completă.

Din partea noastră, a administrației, mă pot angaja să fiu alături de Școală cu toată puterea și toate resursele pe care le am la dispoziție. Știu și înțeleg beneficiul unei infrastructuri educaționale decente, care să încurajeze și să provoace performanța și vă asigur că veți avea în mine un partener credibil și de cuvânt”, a spus Ionuţ Bănică.

deschidere an scolar corbii mariAni la rând, înainte ca Ionuţ Bănică să preia în 2016 mandatul de primar, comuna Corbii Mari era, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul Şcolar şi Direcţia de Sănătate Publică, singura localitate din judeţ în care toate unităţile de învăţământ funcţionau fără a fi autorizate!

teren sport scoala corbii mari

Adaugă un Comentariu

*