Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Se amplifică scandalul! Percheziţii la adăpostul de câini gestionat de Asociaţia Sufleţel. VIDEO

DÂMBOVIŢA: Se amplifică scandalul! Percheziţii la adăpostul de câini gestionat de Asociaţia Sufleţel. VIDEO 

perchezitii adapost caini k

Astăzi, la adăpostul privat de câini gestionat de Cristina Păun, vicepreşedinta Asociaţiei „Sufleţel” din Târgovişte, au descins 30 de poliţişti. Oamenii legii deţineau un mandat de percheziţie. Cristina Păun şi angajaţii adăpostului sunt suspicionaţi de incendierea maşinii hingherilor căreia persoane rămase încă necunoscute i-ar fi pus foc, săptămâna trecută, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cristinei nu i-a văzut să creadă când a văzut mulţimea de poliţişti la poarta adăpostului, veniţi să caute probe în dosarul de incendiere deschis şi instrumentat de procurori.

Vicepreşedinta Asociaţiei „Sufleţel” ne-a declarat că va da în judecată autorităţile pentru comportament abuziv. De asemenea, săptămâna viitoare, un jurnalist de la un cotidian londonez va veni la Târgovişte pentru a desfăşura o anchetă de presă în acest caz. În urma percheziţiei desfăşurată la Adăpostul Wonderland, au fost ridicate mai multe perechi de mănuşi, tricouri şi camerele de luat vederi.

VOM REVENI.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*