Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Se extinde fenomenul de cărăuşie electorală? PSD şi PNL se reclamă reciproc

DÂMBOVIŢA: Se extinde fenomenul de cărăuşie electorală? PSD şi PNL se reclamă reciproc 

Sursa foto: PNL Dâmboviţa

Organizaţiile PSD şi PNL Dâmboviţa se acuză reciproc că duc alegătorii la vot. Odată cu apropierea orei de închidere a urnelor, sesizările se acest gen se înmulţesc. În ultimele plângeri formulate, liberalii îi arată cu degetul pe primarii localităţilor Dragodana – Gheorghe Sandu şi Nucet – Luisa Bărboiu, iar social-democraţii spun că viceprimarul oraşului Răcari – Dumitru Popa se face vinovat de cărăuşie electorală. Cu toţii solicită să se ia măsuri pentru intrarea în legalitate!

  • Partidul Național Liberal-Filiala Dâmbovița a formulat plângere penală împotriva primarului comunei DRAGODANA, numitul SANDU GHEORGHE, care merge în curțile oamenilor din comună și îi transporta la vot cu autoturismul având numărul de înmatriculare DB 14 SAN.
  • Partidul National Liberal-Filiala Dâmboviţa a formulat plângere penală împotriva Partidului Social Democrat, Organizaţia Nucet, prin primar Bărboiu Luisa, care împreună cu membrii PSD Nucet transportă oamenii la secţiile de votare numărul: 314, 315 şi 316, cu următoarele autoturisme: DB 17 BRO, DB 07 BWL, DB 79 RIO, DB 06 BRS, DB 07 ZEB, DB 53 BAR, DB 06 HTH, DB 22 BRS.
  • În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, la secțiile de votare nr. 121 și 122 din localitatea Răcari au fost sesizate încălcări ale prevederilor legale de către Popa Dumitru – viceprimarul orașului Răcari împreună cu consilierii locali ai PNL, dar și cu alți simpatizanți ai aceleiași formațiuni politice, alegătorii fiind împiedicați să-și exercite liber dreptul la vot. Pe raza secției de votare nr. 122 din orașul Răcari, viceprimarul Popa Dumitru și consilierii locali ai PNL au pus la dispoziția alegătorilor autovehicule pentru a fi transportați către secția de votare. Acestora le-au fost oferite sume de bani în schimbul votului acordat PNL.

Adaugă un Comentariu

*