Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA se mândreşte cu cel mai bogat primar din România, Ion Rusu de la Tărtăşeşti

DÂMBOVIŢA se mândreşte cu cel mai bogat primar din România, Ion Rusu de la Tărtăşeşti 

Sursa foto: cancan.ro

Nu ştim cum se împacă social-democraţia cu luxul şi averile nemăsurate pe care le afişează unii lideri şi progeniturile lor, cum mai pot vorbi aceştia de echitate socială, de eradicarea sărăciei şi câte alte asemenea ficţiuni electorale pe care le auzim de 25 de ani încoace.

În ultimele luni, Ion Rusu – primarul comunei Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa, despre care nu am auzit mare lucru pe toată durata mandatului său, de parcă nici nu a existat, a intrat în atenţia presei din Bucureşti. Deh, edilul superbogat, patron de balastiere, este mai aproape de Capitală. Superviloiul său a făcut furori, i-a determinat pe muritorii de rând să se închine cu ambele mâini şi să îl întrebe pe Dumnezeu de ce a fost nedrept cu ei. Mulţi cetăţeni nu înţeleg de ce Rusu a mai vrut să fie primar cu atâta avere în cârcă şi, mai ales, să candideze din partea PSD.

Zilele trecute, fiul primarului de Tărtăşeşti, Costin, s-a afişat prin Bucureşti alături de Răzvan, băiatul cel mic al Rovanei Plumb, la volanul unor maşini de lux. Cei doi prinţişori au mers la un local de fiţe pentru a petrece. Tinerii şi-au parcat bolizii liniştiţi, Costin Rusu – un BMW X6M, evaluat la 110.000 euro, iar Răzvan Plumb – Mercedesul S Cupe 65 AMG, de numai… 250.000 euro, şi au purces la distracţie. Scrie cancan.ro că feciorul edilului de la Tărtăşeşti purta pe mână o nimicură de ceas, de vreo 17.000 de euro. Ehe, se câştiga bine odată cu balastierele de la Potlogi…

Afăm că Ion Rusu nu mai vrea să candideze pentru un nou mandat. Probabil nu i-a plăcut meseria de binefăcător al celor mulţi şi necăjiţi. Nici nu am auzit că pe la Tărtăşeşti s-ar fi întâmplat niscaiva minuni. Deocamdată, PSD Dâmboviţa nu a scos la apel candidatul care îi va lua locul lui Rusu. Se mai caută.

Adaugă un Comentariu

*