Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Se pregăteşte marea hinghereală la nivel de judeţ!

DÂMBOVIŢA: Se pregăteşte marea hinghereală la nivel de judeţ! 

adapost caini 2

Este obişnuit ca, la noi, tot timpul, să fie pus carul înaintea boilor sau totdeauna ne ocupăm, de efecte, cu costuri mai mari, evident, fără să tratăm, mai ieftin, cauzele. Aşa se întâmplă şi în ceea ce priveşte gestionarea câinilor fără stăpân. Un fenomen care nu va putea fi controlat niciodată dacă nu va fi pus în aplicare programul de sterilizaze gratuită a tuturor câinilor din gospodărilile populaţiei, iar cei care abandonează bietele patrupede prin trenuri, gări, autogări, la margini de drumuri, în pieţe, cartiere orăşeneşti, nu vor fi pedepsiţi conform legii. Dar, noi ne-am obişnuit să pornim cu sfârşitul şi să rămânem blocaţi acolo, în loc să procedăm în acest mod logic.

De curând, Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a anunţat că va înfiinţa un serviciu de gestionare a câinilor comunitari care să acţioneze pe tot teritoriul judeţului. Unitatea aflată în subordinea Consiliului Judeţean va fi finanţată prin contribuţia tuturor primăriilor.

Este un lucru bun că mai marii judeţului vor să adune toţi câinii fără stăpân care bântuie în Dâmboviţa, dar nu vor reuşi să combată fenomenul doar prin înfiinţarea detaşamentelor de hingheri. Aşteptăm măsuri eficiente, că de acestea ni s-a luat! Şi s-au şi dovedit până acum doar o modalitate de păpat bani publici şi atât, din moment ce nu ne-au scăpat de câinii din stradă!

3 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Se pregăteşte marea hinghereală la nivel de judeţ!

 1. Roxana Mimi

  Se pregateste marea furaciune mai bine zis de la bugetul local.Oricum sesizez ca edilii din Dambovita persista in solutii proaste si neeficiente si mai ales de oncalcare a legislatiei in vigoare pentru ca in mintea lor legea este facuta sa fie incalcata si isi fac propriile legi asemeni celor de la Cosa Nostra.Domnilor edili mai terminati cu furatul banului si respecati legile in vigoare ca din acest motiv ati ajuns acolo unde sunteti si puteti fi dati jos la fel de repede .

   
 2. futex

  bai dobitocilor ,daca ii iubiti asa mult luati si voi cite 2 sau3 catei acasa si sa ii cresteti,si apoi mai stam de vorba ca din clanta la lins cururi nu va intrece nimeni

   
 3. Mucles

  Nu e asta solutia, nu va mai chinuiti degeaba. Aveti o lege in vigoare, faptul ca nu o aplicati denota rea vointa si interese pentru care in mod sigur o sa fiti trasi la respundere, vad ca incet-incet va vine tuturor randul. Impuneti si controlati sterilizarea tuturor cainilor cu stapan si fara drept de monta din judet si trimiteti-va veterinarii pe teren sa verifice, aplicati amenzi daca un caine cu stapan nu e sterilizat, asta e solutia! restul sunt prostii. Iar tu, prostule de futex, sa stii ca cel mai mare adapost privat din judet nu are 2-3 caini, are 1000 la ora actuala si degeaba i-a strans, ca fenomenul nu este nici pe departe eradicat. Sunt oameni care nu au acasa 2-3, ci peste 20 fiecare si degeaba. Mucles, ca esti mare prost! Astept aplicarea legii.

   

Adaugă un Comentariu

*