Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Se schimbă garda la Primăria Târgovişte! Cristi Stan nu poate avea performanţă înconjurat de oamenii lui Boriga

DÂMBOVIŢA: Se schimbă garda la Primăria Târgovişte! Cristi Stan nu poate avea performanţă înconjurat de oamenii lui Boriga 

primaria targoviste k

Cât de curând vom avea surprize la Primăria Târgovişte. Aşa după cum a precizat Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, Cristian Stan, noul primar interimar al municipiului, dacă vrea să aibă performanţă, trebuie să-i schimbe pe oamenii aduşi de Gabriel Boriga. A spus Ţuţuianu că, în zilele următoare, împreună cu Stan vor căuta să vadă pe cine aduc în preajma noului edil.

„Echipa existentă, care ţine de cabinetul primarului, nu poate continua cu Cristi Stan”, a spus Ţuţuianu.

Se urmăreşte să fie aduşi alături de Stan câţiva consilieri credincioşi, care să se priceapă şi la administraţie. Rămâne de văzut dacă lucrurile vor sta întocmai aşa şi nu ne vom trezi în Primărie cu simpli lefegii de partid care să ţină scaunele calde.

Ţuţuianu a lăsat să se înţeleagă că se doreşte aflarea a tot ce s-a întâmplat în Primăria Târgovişte, cu bune şi cu rele. În perioada imediat următoare, viceprimarul Cristian Stan va trece la analize, audit financiar, controale, toate pentru clarificarea tuturor lucrurilor.

„Cristi Stan are obligaţia faţă de el însuşi şi apoi faţă de târgovişteni, să ştie ce a preluat şi care sunt necazurile pe fiecare proiect în parte”, a mărturisit şeful judeţului.

După părerea preşedintelui Consiliului Judeţean, Cristi Stan are nevoie de câteva luni de analize, discuţii, pentru a stăpâni fenomenul. Este de mirat. Până la urmă, avocatul Stan nu a intrat acum în Primărie, de luni de zile îndeplineşte funcţia de viceprimar, deci este familiarizat cu problemele existente sau măcar le cunoaşte în parte. Mai rău este de Cosmin Bozieru care, în acest domeniu, este cu siguranţă tufă de Veneţia, iar pălăria este prea mare pentru el sau mă înşel eu. Vom vedea!

Lui Adrian Ţuţuianu i-a picat cu tronc şi city managerul Gabi Cioacă pe care îl vrea eliminat din schemă, invocând acelaşi motiv central: loialitatea faţă de cel care conduce. Concluzia este una singură: toţi cei care au făcut parte din echipa lui Gabriel Boriga şi care au mai fost toleraţi sub provizoratul lui Prisăcaru vor fi înlăturaţi din Primăria Târgovişte.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Se schimbă garda la Primăria Târgovişte! Cristi Stan nu poate avea performanţă înconjurat de oamenii lui Boriga

 1. moshu49

  e limpede, n-au chef de treabă!
  adevărat, cînd vii de pe Lună ai nevoie de fo 24 – 36 de luni să te pui la punct şi să-ţi alcătuieşti Famiglia.
  multe succesuri în pregătirea alegerilor (atenţie la fufa aia de Veneţia că joacă la două capete!) şi mulţi ani cu executare! :(

   
 2. Enache Lucian

  cu un an inainte de alegeri primarul interimar Stan Daniel cum singur a declarat a luat initiativa sa execute ordinele sefului de partid, adica sa infiinteze o directie a implementarii proiectelor finantate din fonduri europene ai caror sefi directr executiv si sef servici sa fie numita de actualul primar interimar respectiv actuala majoritate trecatoare. In loc sa moara de grija viitoarelor proiecte finantate de bani europeni interimatul trebuia sa moara de grija derularii actualelor proiecte Bazin de inot, centura PIDU A, PIDU B cu finantare europeana pentru a nu aduce primaria Targoviste in stare de faliment, chiar daca nu are drept de autor la acele proiecte.

   

Adaugă un Comentariu

*