Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 18, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Şeful judeţului a semnat autorizaţia de construcţie pentru Fabrica Arctic de la Ulmi

DÂMBOVIŢA: Şeful judeţului a semnat autorizaţia de construcţie pentru Fabrica Arctic de la Ulmi 

conferinta CJD

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a semnat astăzi, 13 aprilie 2017, autorizaţia de construcţie pentru fabrica Arctic de la Ulmi. Lucrările, în valoare totală de 82.867.970 lei, urmează a fi executate în termen de 24 luni.

„Sunt convins că, în timp şi cu disponibilitate din partea autorităţilor implicate în lanţul de autorizare, judeţul Dâmboviţa va avea o dezvoltare accelerată şi acest lucru va fi benefic pentru toţi. Vom avea în Dâmboviţa cel mai mare Hub de produse casnice din Europa. Mulţumesc reprezentanţilor Arctic pentru disponibilitate şi îi asigur de colaborarea noastră”, a declarat Alexandru Oprea.

alexandru opreaÎn prima etapă, proiectul Arctic de la Ulmi vizează atât unitatea în sine, cât și un depozit de produse finite, laboratoare, birouri, cantină, platforme acoperite, parcări pentru autoturisme și mașini de mare tonaj, cabină pentru poartă, clădiri conexe, alei carosabile și pietonale, amenajări peisagere și sistematizare verticală, împrejmuire, branșamente pentru utilități și organizare de șantier.

Ieri, 12 aprilie 2017, la iniţiativa grupului turcesc Arçelik, a avut loc o întâlnire între conducerea societăţii comerciale ARCTIC SA, autorităţile judeţene şi reprezentanţii Asociaţiei Beysad White Goods Suppliers, întâlnire organizată la sediul ARCTIC din oraşul Găeşti. Discuţiile au vizat dezvoltarea de investiţii în judeţul Dâmboviţa de către această asociaţie, entitate de profil în domeniul producerii de componente pentru produse de uz casnic.

intalnire arcticBeysad este o organizație non-guvernamentală turcă, a cărei activitate a început în anul 1993, cu sprijinul și contribuțiile principalilor industriași turci. În vederea dezvoltării producţiei pentru export, este furnizor al Turkish White Appliance Sub Industry, atingând, în prezent, o cifră totală de afaceri de două miliarde de dolari. Din această sumă, 460 de milioane de dolari provin din producţia directă, iar restul de 1,5 miliarde de dolari provin din alte ramuri industriale adiacente. Organizaţia are în prezent 179 membri şi, aproximativ, 30.000 de angajaţi.

Adaugă un Comentariu

*